Det vil alltid være gunstig å kunne lagre flytende kapitalvarer på større tanker. Om det er oljer, AdBlue, frost- eller spylervæske, vil det lønne seg å ha muligheten til å gjøre innkjøpene i bulk.

KCL kan levere komplette anlegg for pumping og overføring av fett, fersk olje og andre servicevæsker eller ekstraksjon av spillolje, som senker dine kostnader både på innkjøp og gjenvinning. Skreddersydd etter plass/størrelse og behov. Vi leverer komponenter, enkelt utstyr, eller komplette, faste installasjoner. Tanker med tankvognpåfylling og distribusjonslanegg fra pumpe til tappepunkt, inkludert rørgater og slangetromler, målere og pistoler, for høyest mulig effektivitet i ditt verksted. Spill- og ferskoljeanlegg, overfyllingsvern og tankovervåkning. Ferdig installert fra én og samme, norske leverandør.

Om det ønskes en komplett kontroll på all flytende beholdning, kan vi også levere topp moderne væskehåndterings-system fra Samoa. Med utstyr produsert i Europa, kan vi gi våre kunder en best mulig kontroll på all tapping og væskebeholdning tapping, med absolutt null svinn!

Les mer om Samoa NexU Oljestyringsanlegg Her

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!


Vegard-M_f.jpg

Vegard Mobråthen

Prod.sjef. Verktøy / Verkstedutstyr og Bygg

+47 907 21 622

vegard.mobrathen@kcl.no

Torbjorn-Trane_f.jpg

Torbjørn Trane

Prod.ansv. Verktøy / Verkstedutstyr

+47 465 41 548

torbjorn.trane@kcl.no

John-Petter_f.jpg

John Petter Rødningsand

KAM Smøre og Oljeanlegg

+47 954 80 942

john.petter.rodningsand@kcl.no