KCL er norsk forhandler av stempelkompressorer, skruekompressorer og kjøletørker for trykkluft fra en av verdens største kompressor-produsenter, FIAC. Fra sine topp moderne produksjonslokaler i Italia har FIAC allerede vært i forkant av utviklingen i flere tiår med tanke på produksjonsteknologi som gir høy effektivitet og lave støynivåer på våre produkter. Under det kjente merkenavnet Michelin, kan KCL levere meget prisgunstige stempel- og skruekompressorer tilpasset de aller fleste kunders behov. For tyngre, industrielle applikasjoner kan vi også levere skrukompressorer fra FIAC’s AirBlok-serie med opp mot 100 hestekrefter. Dette gir oss muligheten til å dekke de aller fleste behov som våre kunder måtte ha. Om du behøver 100 l/min til en spikerpistol, eller 10.000 l/min til tyngre industriell bruk, kan KCL levere og installere riktig kompressor for maksimal driftssikkerhet!

KCL er også norsk grossist for Italienske Aignep, som i over 40 år har produsert høykvalitets komponenter for trykkluft behandling- og distribusjon. Vi kan levere komplette trykkluftanlegg basert på kundens forbruk og behov. Rørene er produsert i aluminium og monteres push koblinger/hurtigfittings som gjør at monteringen er rask og effektiv. Aigneps Infinity-rørsystem sikrer at vi leverer lekkasjefri distribusjon av trykkluft i enhver situasjon og layout. Vi lagerfører rørene i blått, da dette er et EU-krav for rør i tekniske bygg. Rørene kan også leveres eksempelvis i grønn farge for pusteluft (bestillingsvare).

Med maksimal tetthet og minimalt trykkfall til alle tilgangspunkter, selv lengst vekk fra kompressoren, sikrer vi effektiviteten i ditt trykkluftanlegg fra kompressor til forbruker!

Aignep.png

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!


Vegard-M_f.jpg

Vegard Mobråthen

Prod.sjef. Verktøy / Verkstedutstyr og Bygg

+47 907 21 622

vegard.mobrathen@kcl.no

Torbjorn-Trane_f.jpg

Torbjørn Trane

Prod.ansv. Verktøy / Verkstedutstyr

+47 465 41 548

torbjorn.trane@kcl.no

John-Petter_f.jpg

John Petter Rødningsand

KAM Smøre og Oljeanlegg

+47 954 80 942

john.petter.rodningsand@kcl.no