Produksjon

Vi produserer og monterer hydrauliske anlegg. Vi påtar oss all oppdrag innen dreiing og fresing. Vi omfatter også slangeproduksjon.

KCL-Horten_p_m.jpg
Bilde-CNC-maskin-Horten_p.jpg

Vi tilbyr

  • Dreiing
  • fresing/maskinering
  • hydraulikkaggregater
  • slanger
  • testverksted

Med vår erfaring og kompetanse har vi det som skal til for å produsere akkurat det du trenger.

Vi påtar oss de aller fleste oppdrag innen dreiing i vår Doosan Puma 240 MSB CNC maskin. Utstyret egner seg meget godt både for enkeltoppdrag og større serier, og vi dreier alle typer materialer.

Vårt fokus har vært å forstå og å møte våre kunders krevende behov innenfor fresing og dreiing, og vi har både faste kunder og enkeltoppdrag av ulike størrelser. Kort sagt har vi tradisjon på å levere kvalitetsarbeid til konkurranse

Industrislanger

KCL er totalleverandør av industri- og hydraulikkslanger. Vi leverer spesialtilpassede slanger ferdig med koblinger og vi utfører montering av hydraulikkslanger. På forespørsel leverer vi trykktestede slanger.

Vi har et stort og velorganisert lager som betjener behovet for slangeleveranser og tilhørende ledningskomponenter til industri og hydraulikk. Vi har fokus på å ha ledningskomponenter med de mest aktuelle gjenger og i de fleste dimensjoner på lager, til enhver tid. Vårt sortiment omfatter også et stort utvalg av ledningskomponenter i syrefast, AISI 316.

Utvikling innenfor eksisterende produkter

Vi har et stort utvalg standard løsninger innenfor hydraulikkaggregater, og vi tilpasser eksisterende eller utvikler nye, der eksisterende produkter ikke er det naturlige valget.

Dette gjør vi i nær dialog mellom kunde, leverandør og evt. klasseselskap.

Utvikling-HPU_p_m.jpg

Hydraulikkaggregater ‐ HPU

HPU enheter (Hydraulic Power Units) til drift av forskjellige hydrauliske enheter på båter, offshore og på land. Alt fra store kraner, utstyr om bord i skip til sluseporter i vannkraft‐industrien.

Vi leverer også OEM for nybygg til bl.a. skipsverft, men også for oppgradering av eksisterende materiell.

Utstyret er standardisert rundt et kjernesortiment, men vi bygger også kundetilpassede systemer. Vi bygger aggregater med motorer/pumper; over, under eller på siden, etter behov.

Blant de største systemene vi har levert er et 6x90 kW aggregat til drift av 300 tonns ankervinsj med dynamisk utbremsing.

Utvikling av nye produkter

Som leverandør av kranutstyr har KCL erfart at det er et behov, og et ønske om å kunne kontrollere rotasjon av last. Vi utvikler nå en enhet med teknologi for rotasjonskontroll av last, tiltenkt kranoperasjoner.

Les mer her...

Nye-produkter-Tornado-Z_p.jpg