VELKOMMEN TIL VÅR NYE NETTSIDE OG KUNDEPORTAL. 

Vi har det siste året arbeidet hardt med vår nye IT-strategi, som blant annet innebærer at vår nye webportal vil gi deg som kunde en enklere handleopplevelse, bedre kontroll og oversikt over dine bestillinger. Funksjonaliteten i handleprosessen er også sterkt forbedret. Vårt mål er at våre brukere skal enkelt finne sine varer.

For å logge seg inn på KCL Web portal må man aktivere sin bruker. Alle med et kundenummer hos KCL, kan aktivere en bruker. Om du har hatt en bruker på vår gamle side, må det opprettes en nye her

Under vil vi vise deg skritt for skritt, hvordan man oppretter en ny bruker ID. 

1. Aktivere brukerkonto

På forsiden trykker du på "Logg inn", denne knappen finner du øverst til høyre

front_topp2_.png

2. Aktiver bruker

Trykk på knapp Aktiver Bruker 

Skjermbilde 2022-10-24 122733.png

3. Opprett bruker

Her legger du inn ditt kundenummer hos KCL, og e-post adressen du ønsker nytt passord tilsendt til. Er du usikker på hva ditt kundenummer er, vil du finne dette på en faktura, eller følgeseddel. Har du ikke dette tilgjengelig, kan du ta kontakt med vårt kundesenter på telefon: 66753030. 

Fyll ut kundenummer og e-post nytt passord skal sendes til, trykk så: "Aktiver Bruker". Du vil da få instruksjoner på mail, hvordan du går videre.  

Vi er stolte av å kunne presentere våre nye nettside! Vi håper du har finner den informasjonen du søker, og vi vil fortsette å oppdatere for å forsøke å gjøre din brukeropplevelse enda bedre.