Kolberg Caspary Lautom produserer og monterer hydrauliske anlegg. Vi påtar oss alt oppdrag innen dreiing og fresing. Vi omfatter også slangeproduksjon.

Vi tilbyr:  

  • Fresing i vertikale CNC Doosan DNM fresemaskiner  
  • Dreiing og fresing i Doosan Puma SMX3100ST Mill-turn maskin med 5 akse maskinering, subspindel og nedre revolver  
  • Produksjon/prosjektering av hydraulikkaggregater  
  • Salg av slanger  
  • Slangeverksted med trykktesting  
  • Testverksted Serie og enkeltoppdrag

Vi påtar oss de aller fleste oppdrag innen dreiing og fresing i vårt Mill-Turn senter av type Doosan Puma SMX3100ST og våre 2 Vertikale freser av type Doosan DNM. Utstyret vårt egner seg meget godt både for enkeltoppdrag og større serier, og vi produserer i alle typer materialer.

Vårt fokus har vært å forstå og å møte våre kunders krevende behov innenfor fresing og dreiing, og vi har både faste kunder og enkeltoppdrag av ulike størrelser. Med vår brede erfaring og kompetanse kan vi levere kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser. 

Hydraulikkaggregater - HPU

HPU enheter (Hydraulic Power Units) til drift av forskjellige hydrauliske enheter for marine, offshore og landbasert industri. Alt fra store kraner, utstyr om bord i skip til sluseporter i vannkraftindustrien.

Vi leverer også OEM for nybygg til bl.a. skipsverft, men også for oppgradering av eksisterende materiell.

Utstyret er standardisert rundt et kjernesortiment, men vi bygger også kundetilpassede systemer. Vi bygger aggregater med motorer/pumper; over, under eller på siden, etter behov.

Utvikling innenfor eksisterende produkter

Vi har et stort utvalg standard løsninger innenfor hydraulikkaggregater, og vi tilpasser eksisterende eller utvikler nye, der eksisterende produkter ikke er det naturlige valget.
Dette gjør vi i nær dialog mellom kunde, leverandør og evt. klasseselskap.

Under er en 3D-modell av en 3x90 kW HPU Powerpack, et av våre produkter til større hydrauliske enheter, som vi tilpasser etter kundens behov.
Vi utvikler også unike løsninger, avhengig av hva kunden ønsker.

Utvikling-HPU.jpg
Hydraulikk aggregater_KCL 800x800.jpg

KCL produserer kundetilpassede hydraulikkaggregater.

Maskinpark:

Vi påtar oss de aller fleste oppdrag innen dreiing. Våre maskiner egner seg meget godt både for enkeltoppdrag og større serier, og vi dreier alle typer materialer. Vårt fokus har vært å forstå og å møte våre kunders krevende behov innenfor fresing og dreiing.

Vår nyinnkjøpte Doosan Puma SMX3100ST Mill-turn CNC dreie-/ fresemaskin har:

  • 5 akse maskinering, subspindel og nedre revolver
  • Kraftig multitasking funksjon for høyere produktivitet
Doosan Puma SMX3100ST Mill-turn CNC 800x800.jpg

Her ser du en film som viser eksempler på arbeidskapasitet og bruksområder på vår Doosan Puma SMX3100ST Mill-turn CNC dreie-/ fresemaskin.  

Doosan Puma 240 MSB CNC 800x800px.jpg

Bilde til venstre viser Doosan DNM CNC fresemaskin. KCL har to slike maskiner. De har rikt utstyrt, til fresing av prototyper og serier i alle typer materialer. Bordstørrelse X = 1270 mm Y = 670 mm Z = 625 mm B. akse Ø = 250 mm, 70 BAR kjølevannsanlegg for dype hull og pipeboring

Mastercam for CNC programmering av deres behov, CAD import av de fleste formater.

Manuell sag, dreiebenk og bormaskin, gjengearm og delevasker.

Fra ide 1 blokk.jpg

Her vises en hydraulikk blokk fra idè...

Fra ide 2 blokk.jpg

...til ferdig produkt